Laskulla netistä ostaminen

Toinen vaihtoehto vipin hakemisen lisäksi on laskulla ostaminen netistä. Se tarkoittaa maksutapahtumaa, jossa verkko- tai kivijalkamyymälän ostokset maksetaan jälkikäteen kotiin tai sähköpostiin lähetettävällä laskulla. Maksuaika laskulla ostamisessa vaihtelee muutamasta päivästä jopa kymmenien kuukausien mittaisiin osamaksujaksoihin.

Laskulla ostaminen on hyvä vaihtoehto esimerkiksi elektroniikkaa, luontaistuotteita, autonrenkaita, varaosia tai vaikkapa piilareita ostettaessa. Perinteisesti useat verkkokaupat tarjoavat 14 päivää täysin korotonta maksuaikaa tietyille ostoksille. Maksuaika voi olla myös pidempi, jopa 1-36 kuukautta. Tällöin laskulla ostamisesta peritään usein pienen laskutusmaksun lisäksi korkoa maksuajasta riippuen.

Klarna on yksi Suomen tunnetuimmista maksuyrityksistä, jonka avulla laskulla ostaminen on helppoa ja joustavaa. Klarna Laskulla asiakas saa tuotteet ensin ja maksaa niistä jälkikäteen korottomasti 14 päivän kuluessa. Halutessaan asiakas voi ottaa käyttöönsä myös Klarna Tilin, jossa kaikki ostokset yhdistetään samalle kuukausittain maksettavalle laskulle. Kuukausierän voi näin muotoilla kukin omaan elämäntilanteeseensa sopivaksi.

Asiakkaalle laskulla ostaminen on turvallinen maksuvaihtoehto, sillä tuotteeseen ja sen kuntoon voi tutustua ennen maksua. Koska asiakkaan luottotiedot tarkistetaan aina ostosten yhteydessä, laskulla ostaminen on hyvä valinta myös myyjälle. Laskulla ostaminen netistä onkin saavuttanut jalansijaa yhtenä Suomen suosituimmista maksutavoista sekä verkko- että kivijalkamyymälöissä.

Laskulla ostaminen lyhyesti:

  • Laskulla voi ostaa tuotteita ja palveluita sekä verkko- että kivijalkamyymälöistä
  • Laskulla ostamalla tutustut tuotteeseen ensin ja maksat siitä jälkikäteen
  • Maksuaika vaihtelee 14 päivästä jopa 36 kuukauteen
  • Laskulla ostaminen netistä on turvallinen ja joustava maksuvaihtoehto

One thought on “Laskulla netistä ostaminen

  1. Pingback: Luotolla vaatteita ja kenkiä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *